Προβληµατισµός επικρατεί στον ΑΝΤ1 µε τις διαρκείς εντάσεις στην πρωινή εκποµπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, ο οποίος εκδηλώθηκε για ακόµα µία φορά την εβδοµάδα που πέρασε.

Αφορµή ήταν µια φράση της παρουσιάστριας, ότι «Κι εµείς κάνουµε µονολόγους, πάντως» (σ.σ.: εννοώντας όχι µόνο τους πολιτικούς). Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Παπαδάκης, που µε επιθετικό ύφος και ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του της απάντησε: «Μαρία µου, άκου να σου πω, γιατί είσαι καινούργια και µου τη... βαράς µε αυτά που λες. Εγώ θα κάνω τους µονολόγους και αυτόν τον µονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω, σε όποιον δεν αρέσω αλλάζει κανάλι».

Η συµπαρουσιάστριά του, πάντως, αν και εµφανώς ενοχληµένη, δεν απάντησε, περιοριζόµενη να πει: «∆εν είπα κάτι διαφορετικό». Ωστόσο, το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε µια σειρά άλλων, δηµόσιων και µη, που έχουν προηγηθεί τους µήνες που πέρασαν και τα σκέπασε κυρίως η ανεκτικότητα της πολύ µικρότερης σε ηλικία και εµπειρία Μαρίας Αναστασοπούλου, αλλά και η αρκετά πιο πετυχηµένη από πέρυσι χρονιά σε αριθµούς τηλεθέασης.

Περιμένει

Η δηµοσιογράφος περιµένει τώρα να δει τι θα γίνει την επόµενη σεζόν κι αν θα συνεχίσει µε τον ίδιο τηλεοπτικό παρτενέρ, γιατί αυτοί που ξέρουν λένε πως τουλάχιστον στο ραδιόφωνο πιθανότατα θα ξανασυναντηθεί µε τον πρώην συµπαρουσιαστή της και σύντροφό της στη ζωή, Γιάννη Κολοκυθά, που, εκτός απροόπτου, όπως βοά η πιάτσα, διανύει την τελευταία του χρονιά στον ΣΚΑΪ, πριν κάνει κι αυτός τη διπλή µεταγραφή (Real - ΑΝΤ1).

Πάντως, σε µια προσπάθεια να αµβλύνει τις εντυπώσεις που δηµιουργήθηκαν τις προηγούµενες µέρες, ο έµπειρος Γ. Παπαδάκης, στο τέλος της εκποµπής της Μ. Τετάρτης, είπε στη Μ. Αναστασοπούλου ότι ο ίδιος είναι το παρελθόν κι εκείνη το µέλλον.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 14 Απριλίου 2023.