Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου να... διασκέδασαν στον αέρα του «Καληµέρα, Ελλάδα» τη φηµολογία περί ρήξης στις σχέσεις τους, που αναπτύχθηκε (εκ νέου) τις τελευταίες εβδοµάδες, ωστόσο είναι κοινό µυστικό πως οι διαφορετικές προσεγγίσεις των δύο παρουσιαστών σε ό,τι αφορά τα ζητήµατα της επικαιρότητας ουδέποτε έπαψαν να απασχολούν τα υψηλά κλιµάκια του καναλιού του Αµαρουσίου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι σχετικές συζητήσεις ενόψει της νέας σεζόν και των ισορροπιών που θα κρατηθούν δίνουν και παίρνουν, αν και οι, αν µη τι άλλο, ικανοποιητικές επιδόσεις της ιστορικής εκποµπής στα νούµερα τηλεθέασης είναι αρκετές, για την ώρα τουλάχιστον, ώστε να µην ξεφεύγει η κατάσταση.


Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησαν για την "κόντρα" τους

Η... σόλο εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου

Με αυτά τα δεδοµένα, το µεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο µέλλον της... σόλο εκποµπής της Μαρίας Αναστασοπούλου, που όχι µόνο άλλαξε εσχάτως ηµέρα µετάδοσης, αλλά προβάλλεται κάθε δεκαπέντε ηµέρες, αντί σε εβδοµαδιαία βάση, όπως συνέβαινε µέχρι πρότινος.

Οι χαµηλές πτήσεις στις µετρήσεις έχουν προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο στον ενηµερωτικό τοµέα του ΑΝΤ1 και, ως εκ τούτου, θεωρείται βέβαιο ότι η κουβέντα για τη νέα χρονιά θα γίνει από µηδενική βάση και µε όλα τα ενδεχόµενα ανοικτά.

Πάντως, η ίδια η δηµοσιογράφος φέρεται να διαµηνύει σε συνοµιλητές της πως η διατήρησή της στο τιµόνι µιας ενηµερωτικής εκποµπής, ανεξαρτήτως από το «Καληµέρα Ελλάδα» και το concept που τελικώς θα υιοθετηθεί, συνιστά... κόκκινη γραµµή.

Δείτε ακόμη: Μαρία Αναστασοπούλου για Παπαδάκη: “Γιώργο μου δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η δουλειά, του είπα”





*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 10/2/2024