Διαστάσεις χιονοστιβάδας αποκτά στη Δικαιοσύνη η υπόθεση του συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ήδη υπάρχουν σκέψεις στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης να διευρυνθεί ποινικά η υπόθεση, που μέχρι στιγμής περιορίζεται στη μήνυση της παθούσας, πρώην συντρόφου του τηλεστάρ, που τον κατήγγειλε ότι δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές της.

Παράλληλα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, που με αφορμή την υπόθεση Παναγιωτόπουλου εξετάζει την αναβάθμιση του αδικήματος της δημοσιοποίησης μέσω Διαδικτύου προσωπικών βίντεο ή φωτογραφιών χωρίς τη συναίνεση του άλλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στις προθέσεις της Δικαιοσύνης είναι η διεύρυνση και η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης από εισαγγελέα.

Μέσω της ΑΑΔΕ

Δεν αποκλείεται, μέσω της ΑΑΔΕ, να ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του παρουσιαστή, προκειμένου να ελεγχθεί εάν εισέπραξε χρήματα από την προβολή και άλλων βίντεο που ανέβαζε στον λογαριασμό του και εάν υπήρχε συναίνεση της άλλης πλευράς. Παράλληλα, με τη συμβολή της Δίωξης Ηλεκτρονικού ενδέχεται να ελεγχθούν και άλλες προβολές στον ιστότοπο του παρουσιαστή για την περίπτωση εμπλοκής ανηλίκων.