Λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του από το Πλημμελειοδικείο για την υπόθεση της δημοσιοποίησης «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να δικαστεί εκ νέου για την ίδια υπόθεση, αλλά αντιμέτωπος με κακούργημα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με την απόφαση με την οποία καταδικάστηκε πρόσφατα για πλημμέλημα.

Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση υπέρ του νόμου και αυτό σημαίνει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καταθέσει στο εδώλιο, δεδομένου ότι μπορεί να καταδικαστεί και για κακούργημα με ποινή ως δέκα χρόνια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η έφεση υπέρ του νόμου του εισαγγελέα κατά της απόφασης ασκήθηκε, επειδή διαφωνεί με τον χαρακτηρισμό της πράξης ως πλημμέλημα και ζητά να δικαστεί για κακούργημα, με ανώτερη ποινή έως δέκα χρόνια.

Η άποψη του εισαγγελέα Πρωτοδικών, που στέλνει εκ νέου στο εδώλιο τον παρουσιαστή, είναι πως θα έπρεπε να δικαστεί για το κακούργημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» καταδικάστηκε την περασμένη βδομάδα σε 5ετή φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του, το 2016.

Σημειωτέον, ότι ο Άρειος Πάγος τάχθηκε με πρόσφατη απόφασή του υπέρ της δίωξης για κακούργημα σε ανάλογες περιπτώσεις.