Η Μαρία Φραγάκη είπε: «Είδα το επεισόδιο ξανά και… φούντωσα! Όταν είσαι επαγγελματίας και δουλεύεις στην τηλεόραση, ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι καλύπτεται από κάμερες και πρέπει να κρατηθείς. Εμένα ο Μπίλι με έβγαλε υπηρέτρια, ενώ πριν από μισή ώρα είχα τραυματιστεί. Την απόφαση την πήρε ξεκάθαρα ο Ντούπη γιατί ο Μπίλι είναι φερέφωνο. Ο Βασίλης βγάζει κακία. Ήθελε εξαρχής να με βγάλει από το παιχνίδι.»!

Και δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 για την Φάρμα: «Ισχυρίστηκε ότι ο τραυματισμός ήταν ψεύτικος και έτσι “αδειάζει” και την παραγωγή. Υπάρχει κλίμα, υπάρχει στρατόπεδο. Από τη μία είναι ο Ντούπη, ο Μπίλι και η Κυριακή, βλέπουν παντού εχθρούς. 

Όταν ο Ματζουράνης μου είπε τι έχει γίνει, έπεσα από τα σύννεφα. Βρήκα ανήθικο ότι έκανε υπηρέτρια μία τραυματισμένη γυναίκα και τα ίδια θα έλεγα όποιος κι αν ήταν στη θέση μου»!

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχα την επιλογή να μην παίξω, είπα δεν μασάω και αγωνίστηκα. Υπάρχει κλίκα και στρατόπεδο. Είναι ο Ντούπης, ο Μπίλι και η Κυριακή που βλέπουν φαντάσματα, βλέπουν εχθρούς. Εμείς είχαμε μπει τόσο καλοπροαίρετα και πέσαμε από τα σύννεφα με όλα αυτά που είχαν γίνει… Ο Στράτος και ο Ιατρόπουλος με στήριξαν πάρα πολύ, ο Θανάσης δεν έχει στρατηγική και δεν εκφράζεται πολύ εύκολα».

Όσον αφορά στο ειδύλλιο του Ντούπη με την Κυριακή, η Μαρία Φραγκάκη υποστήριξε ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής σε όσα ακούγονται, αλλά όντως του αρέσει πολύ η Κυριακή!