Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην Μαρία Φραγκάκη, που είπε ότι “πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά”, μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” του MEGA.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μαρία Φραγκάκη είχε απαντήσει σε πρόσφατο σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου που είπε ότι η τηλεοπτική ζώνη στην οποία βρισκόταν η εκπομπής της, είναι «καταραμένη».

«Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη. Τι εννοούμε; Υπάρχει καταραμένη ζώνη; Καλό είναι – γενικά μιλάω – να μη χρεώνουμε πράγματα, μη ρίχνουμε ευθύνες και αποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες και συμπαντικές δυνάμεις. Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη» απάντησε η Μαρία Φραγκάκη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το να κάνουν οι δημοσιογράφοι επίμονες ερωτήσεις είναι δουλειά τους. Το θέμα είναι ότι απαντάς εκεί που θέλεις και αν θέλεις» σχολίασε τέλος η δημοσιογράφος.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στην Μαρία Φραγκάκη

«Ποιος δεν σήκωσε ευθύνη; Εννοούσε εμένα η Μαρία Φραγκάκη με κάποιο τρόπο; Τι να απαντήσω; Για να το λέει κάτι θα εννοεί. Είπα κάτι με πολύ ωραία διάθεση αλλά είναι και πραγματικότητα, έτσι αποτυπώνεται. Αν εννοούσε εμένα η Μαρία Φραγκάκη, ξέρω να σηκώνω τις ευθύνες μου, να είναι καλά», υπογράμμισε.

Για το αν επιστρέφει τηλεοπτικά: «Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω τώρα. Αν γίνει θα γίνει στην ώρα του και να έρθει για καλό», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz78u2jjsf6p)