Η 21 Amanda Ahola χωρίς οικογενειακή υποστήριξη και οικονομική βοήθεια, εργάστηκε πολλές ώρες σε πολλές δουλειές για να πληρώσει τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Μέχρι σήμερα, το μοντέλο έχει δαπανήσει πάνω από 22.000 ευρώ σε πλαστικές εγχειρίσεις αυξητικής στήθους, μύτης και χιλίων καθώς και σε δεκάδες ενέσεις Botox.

 
 
 
View this post on Instagram

#finnisgirl

A post shared by Amanda Ahola (@aholaamand) on

Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι συνεχίζει με τις πλαστικές επεμβάσεις παρότι κατά την διάρκεια της τρίτης αυξητικής στήθους παραλίγο να πεθάνει όταν υπέστη κρίση και πρήξιμο στον εγκέφαλο.

Η τρίτη διεύρυνση του μαστού της είχε πληρωθεί από έναν γλυκό χορηγό που συνάντησε στο διαδίκτυο, και ήταν αποτέλεσμα της ανυπαρξίας της φίλου της. Η Αμάντα λέει ότι είναι ωραία ένας ξένος να πληρώνει για τον χειρουργικό εθισμό της, αρκεί να μην ζητάει φυσική επαφή μαζί της, μόνο οπτική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amanda Ahola (@aholaamand) on

Το βλέμμα της Amanda και η δουλειά του μοντέλου δωματίου προκάλεσε αρχικά προβλήματα στη σχέση της με τον φίλο της Aleksi, αλλά λέει ότι τώρα έχει εξοικειωθεί με αυτό.

Η ίδια ορκίζεται ότι θα συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό της και αδιαφορεί για τα σχόλια των άλλων «Όταν οι άνθρωποι με φωνάζουν ψεύτικη ή Barbie, με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.»

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κυκλοφορούν πολλά βίντεο που αναφέρονται στην περίπτωσή της, και αξίζει να δούμε ορισμένα.