Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι «Ι’m a Celebrity Get Me Out of Here»  αποκάλυψε στο «Breakfast@Star» μεταξύ άλλων, τις πιο προσωπικές στιγμές που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την γνωριμία που είχε με παίκτη διαφορετικού παιχνιδιού.

Κάτι παίχτηκε αλλά όχι με Έλληνα

«Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε αλλά όχι με Έλληνα. Με έναν άλλο παίκτη όπου και εκείνοι ήταν all stars σε ένα άλλο τηλεπαιχνίδι, πέρασα πολύ ωραία! Έχουμε κρατήσει επικοινωνία, με περιμένει να πάω και στο Μεξικό αλλά… Θα πάρω την Αγγελική Ηλιάδη και θα πάμε, ξέρει αυτή» δήλωσε αρχικά η Emilia Vodos.

O φίλος μου είχε κι ένα φίλο

«Άρα και η Αγγελική Ηλιάδη κάτι έκανε στον Άγιο Δομίνικο» σχολίασε η ρεπόρτερ και απάντησε η Emilia Vodos: «E, ήμασταν πολύ ωραία παρέα με τα παιδιά. Είχε και κάποιον φίλο ο φίλος μου», αποκάλυψε στην συνέχεια η Emilia Vodos.

Emilia Vodos - Καρφώνει την Αγγελική Ηλιάδη

Για το ριάλιτι της πρωινής ζώνης

Για τα σκληρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ: «Πολύ σκληρό από τον Γιώργο Λιάγκα αυτό. Όλα τα νέα παιδιά αυτή τη στιγμή βγαίνουν από ριάλιτι.

Όλα αυτά που σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας είναι επειδή εμείς, τα παιδιά που έχουμε βγει από τα ριάλιτι, του δίνουμε υλικό. Το ριάλιτι όμως της πρωινής ζώνης είναι πιο σκληρό από το ριάλιτι που κάναμε εμείς στη ζούγκλα ή από το ριάλιτι που κάνει το Survivor», δήλωσε κλείνοντας η Emilia Vodos.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: