Έπειτα από εβδομήντα sold out εμφανίσεις, έριξαν αυλαία την Κυριακή 21 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο «NOX» ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους στο κατάμεστο κέντρο, όπου δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι celebrities που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Ρέμος φρόντισε να πάρει μερικά δώρα για την Ελένη Φουρέιρα, όμως δεν παρέλειψε να προσφέρει κάτι και για τον γιο της, αλλά και τον σύζυγό της, Αλμπέρτο Μποτία. Εκείνη, όταν είδε την τεράστια ανθοδέσμη, τον αρκούδο και όλα τα δώρα του ενθουσιάστηκε.

1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-1


«Αυτά είναι για την Ελένη Φουρέιρα, αυτά είναι για το μικρό και αυτό είναι για τον άντρα σου, βέβαια», είπε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος πήγε να «ψαρέψει» και το όνομα του γιου της, όμως εκείνη δεν το αποκάλυψε.


1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-2


«Είναι υπέροχος ο Αντώνης. Έχω δουλέψει με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, αλλά ο Αντώνης Ρέμος έχει κάτι σπουδαίο, εκτός από το ότι είναι υπέροχος καλλιτέχνης. Είναι άνθρωπος, είναι ακομπλεξάριστος και πραγματικά είναι σπουδαίος, σε όλα του τα επίπεδα, σε ό,τι κάνει. Η αγάπη που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος... Είναι μεγάλη μου τιμή και φέτος κάναμε την πιο ωραία σεζόν της καριέρας μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα στο φινάλε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-9
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-10
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-11
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-12
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-13
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-14
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-3
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-4
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-5
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-6
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-7
1-antwnhs-remos-dwra-sthn_elenh-foyreira-8