Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα πέρασε το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2023, ο Light.

Ο τράπερ γιόρτασε με τη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη, την ονομαστική της γιορτή και δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους θαμώνες.

Διασκέδασαν με τα τραγούδια των καλλιτεχνών που συνεργάζονται φέτος με τον Light στο «Fame Story» και σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο τράπερ, φαίνεται να «λούζει» τη σύντροφό του με δεκάδες πανέρια λουλούδια.

Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν ότι το κόστος των λουλουδιών έφτανε πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ωστόσο κάνεις δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό.

Δείτε το βίντεο με τον Light και την Άννα Θεοδωρίδη:


Ποια είναι η συντροφός του Light:

H Άννα Θεοδωρίδη σπουδάζει Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει δουλέψει ως χορεύτρια σε γνωστά clubs. Έχει έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 70.000 ακολούθους.

Στην αρχή το ζευγάρι δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά πλέον, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η σύντροφός του, αναρτούν κοινά στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητα και τα ταξίδια που κατά καιρούς κάνουν στο εξωτερικό.

Light: «Έπνιξε» στα λουλούδια τη σύντροφό του

Στην πρώτη δημοσίευση που είχε κάνει με τη σύντροφό του, τον Μάρτιο του 2023, ο Light είχε γράψει στη λεζάντα: «Ο μοναδικός μου περισπασμός».

Light: «Έπνιξε» στα λουλούδια τη σύντροφό του

1-Anna-Theodoridi-Light-2
1-Anna-Theodoridi-Light-1