Η Δέσποινα Βανδή πέρασε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024 στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δύο τραγουδιστές κάλεσαν τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 70 ετών.

Η Δέσποινα κατέβηκε στην Αθήνα με τον Καρρά

«Πρώτη φορά στην Αθήνα κατέβηκε η Δέσποινα με τον Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης της έδωσε το γήπεδο, και μετά της έδωσε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Σήμερα θα το πούμε για εκείνον, όχι για εμάς.

Τον Βασίλη τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για πάντα», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος και στη συνέχεια οι τρεις τους τραγούδησαν αγκαλιασμένοι το «Γέλα μου».

Πρόκειται για το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τον αείμνηστο λαϊκό ερμηνευτή, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Δείτε το βίντεο του "MEGA Καλημέρα"

br>

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Καρρά

Η Δέσποινα Βανδή είχε στενή φιλία με τον Βασίλη Καρρά και όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του, έγραψε στα social media: «Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου… Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται απ' όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμά της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο. Με ξεγέλασε με έναν τρόπο. Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασίληδες! Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητά του και δεν αναφέρομαι στην ντομπροσύνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του.

Ο Βασίλης αυτός ο άντρας, με αυτό το εκτόπισμα που είχε, που λατρευόταν σαν ροκ σταρ, αυτός που ξεκινούσε με το "καλησπέρα και καλή βραδιά" και τον αποθέωναν όλοι, είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια… Γενναιόδωρος, με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ό,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα…
Βασίλη - "Γέλα μου" 1994».

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί: