Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου έκανε η Μέγκι Ντρίο.

Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του GNTM, απάντησε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία σχολίασε τη δήλωσή της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία χαρακτήρισε παρουσιάστρια και όχι μοντέλο.

«Τέλεια. Αφού το είπε η Μέγκι… Το έχουμε γενικότερα να ανοίγουμε το στόμα μας και να έχουμε άποψη για τα πάντα, όπως και να το θεωρούμε ότι ένας άνθρωπος είναι μονοδιάστατος. Πρέπει να είσαι είτε μοντέλο είτε παρουσιάστρια, είτε χορεύτρια είτε επιστήμονας. Δηλαδή, οι γυναίκες κάποια στιγμή πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να στηρίζουμε η μία την άλλη» ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.


Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο

Από την πλευρά της η Μέγκι Ντρίο απάντησε: «Ήταν η πρώτη φορά που αυτή τη δήλωση την έκανα με όλη μου την καρδιά χωρίς να υπάρχει κάποια ειρωνική ατάκα. Τώρα αν η κ. Ζενεβιέβ χρειάζεται τηλεθέαση για την εκπομπή της που δεν πάει πολύ καλά, ας με πάρει τηλέφωνο να το στήσουμε καλύτερα. Είπα ότι η Ηλιάνα δεν είναι πια μοντέλο γιατί βλέπω την πορεία της, δεν υπάρχουν κατάλογοι, φωτογραφίσεις. Βλέπω την πορεία της να πηγαίνει από το ένα project στο άλλο. Εξάλλου η Ηλιάνα το έχει πει αυτό, θέλοντας να πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά σε οποιοδήποτε project υπάρχει. Το θεωρώ λάθος. Είσαι αυτή που είσαι και έχεις τη δική σου προσωπικότητα.

Γιατί να το πάρουμε ως σπόντα ή κακία; Ξεκάθαρα το παίρνουμε ότι η Ζενεβιέβ θέλει να αυξήσει τα νούμερά της αποτυχημένης εκπομπής που κάνει ήδη. Για να γίνει ντόρος;».