Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM, η Βίκυ Καγιά παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις και δεν δίστασε να αναφερθεί στα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου και της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε το μοντέλο στο αεροδρόμιο, πριν την πτήση της για τις Κάννες.


Στο GNTM αλλάζουν τα πάντα

«Απ' όσο ξέρω, μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα, χρειάζεται λίγος καιρός για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή ακόμα δεν έχει κλείσει, κάνουν ακόμα δοκιμαστικά και διαπραγματεύσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο Γιώργος Καράβας θα επιστρέψει.

«Δεν νομίζω να είναι κάποιος από τα παλιά. Πρόκειται για νέο αίμα και άτομα που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέλεγε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την  Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, απάντησε: «Θα προτιμούσα κάποιον από τα πιο παλιά, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Τάσος Σωφρονίου».

Για την Έλενα Χριστοπούλου

Σχετικά με τα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου, που δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε στον διαγωνισμό μοντέλων, ανέφερε: «Δεν ξέρω, γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε. Της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό είναι».

Για την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τέλος, αναφέρθηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την απόφασή της να συμμετάσχει στο νέο τηλεοπτικό σόου, Asian Express.

«Ξέρω ότι το GNTM είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί για κάτι, δεν ξέρω, δικαίωμά της», είπε κλείνοντας η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: