Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», λίγο μετά τη δήλωσή του για την Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε τον έντονο διάλογο που είχε με την παρουσιάστρια στο Twitter.

Θυμίζουμε ότι «αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω μαζί της, θα άλλαζα δουλειά», είχε πει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε ακόμη - Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω με την Καινούργιου, θα άλλαζα δουλειά" (Βίντεο)

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», έγραψε μετά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Δείτε την ανάρτηση - Νέα κόντρα: Κατερίνα Καινούργιου και Λάμπρος Κωνσταντάρας τσακώθηκαν στο Twitter

Δεν μπορώ να μην απαντήσω

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε ότι δεν τα πήρε και κανείς στα σοβαρά: «Όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω, δεν έχω σκοπό να επεκταθώ κι άλλο. Τέλος πάντων, δεν τα πήρε και κανείς στα σοβαρά γιατί το θέμα είναι πάλι ποιος το λέει, αλλά δεν θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, πάντα επιτυχία».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε πει ότι δεν τον θεωρεί καλό δημοσιογράφο


Υπάρχει ένα παρελθόν στην κόντρα

Η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε επί του θέματος, θυμίζοντας ότι η κόντρα τους έχει βάθος, και προϊστορία. 

«Υπάρχει ένα παρελθόν. Υπήρξε μια κόντρα. Κάτι είχε πει στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου για τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, ότι δεν τον θεωρεί καλό δημοσιογράφο και τώρα πάμε σε αυτό που δημιουργήθηκε πάλι. Υπάρχει μια αντιπάθεια, τώρα είναι φως φανάρι. Το να πεις ότι δεν θέλω να δουλέψω με κάποιον, είναι βαρύ, αλλά λέει την αλήθεια του. Είναι επαγγελματικό, δεν είναι κάτι προσωπικό με την Κατερίνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: