Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο «I Love ΣουΚου». «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.


Δείτε ακόμη - Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω με την Καινούργιου, θα άλλαζα δουλειά" (Βίντεο)

Ένας χρήστης του Twitter πόσταρε τη δήλωση στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία απάντησε, ενώ και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπήκε στη συζήτηση.


Ο καβγάς στο Twitter Καινούργιου - Κωνσταντάρα

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας του Alpha. «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους», έγραψε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Θα μιλήσεις εσύ σ' εμένα για κακό άνθρωπο;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπήκε και αυτός στη συζήτηση και απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου. «Έχεις συνηθίσει να μη σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ Σ' ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter που ακολουθεί:

Νέα κόντρα: Κατερίνα Καινούργιου και Λάμπρος Κωνταντάρας τσακώθηκαν στο Twitter
Νέα κόντρα: Κατερίνα Καινούργιου και Λάμπρος Κωνταντάρας τσακώθηκαν στο Twitter