Απάντηση στον Βαγγέλη Περρή και στο «Πρωινό» έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» απάντησε μετά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής στον ΑΝΤ1 για τη μη ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, ύστερα από σχόλιο τηλεθεάτριας.

Η απάντηση στο Twitter

«Στο Πρωινό του Λιάγκα λένε πως η ΚατΚεν δε διανύει και την καλύτερη περίοδο στη σχέση της με τον Κοκλώνη! Αναμένουμε τοποθέτηση» έγραψε λογαριασμός στο Twitter, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Μπούρδες…. συνεχίζει να είναι ο καλύτερός μου φίλος».
Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Βαγγέλη Περρή

Ο Βαγγέλης Περρής έριξε τα «καρφιά»του:

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στο «Πρωινό»: «Κατά σύμπτωση, ο Αλεξάνδρου είχε κάτι θεματάκια με την παραγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη. Έχω μία τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω ρεπορτάζ. Δεν είναι στην καλύτερή της φάση».

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου με την σειρά της ανέφερε ότι: «Όταν ας πούμε υπάρχει εκπομπή απέναντι της ίδιας εταιρίας παραγωγής και θέτεις κάποια ερωτήματα και παίρνεις την απάντηση ότι “οφείλουμε να στηρίξουμε και την εκπομπή απέναντι”, είναι λογικό να μην σου πολυαρέσει αν είσαι η Κατερίνα Καινούργιου».

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Βαγγέλη Περρή για τις σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη

Δεν άφησε ασχολίαστη η Κατερίνα Καινούργιου την αναφορά που έκανε ο Βαγγέλης Περρής μέσα από το «Πρωινό» ότι η ίδια δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στη σχέση με τον Νίκο Κοκλώνη. Συγκεκριμένα την ώρα που ο Πέτρος Συρίγος έφτιαχνε κοτόπουλο πιπεράτο με πατατοσαλάτα και κρέμα πεκορίνο, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για το ζήτημα που προέκυψε.

Οι απέναντι λένε ότι έχουμε τσακωθεί 

«Φτιάξε μου για να το πάω στον Κοκλώνη μετά γιατί απέναντι έλεγε ο Περρής δεν διανύω καλή φάση με τον Κοκλώνη και έχουμε τσακωθεί. Γράφουν ότι έχουμε τσακωθεί και με ρωτούν όλοι στο Twitter. Λέω ναι έχουμε τσακωθεί γιατί συγκατοικούμε. Τσακωνόμαστε για τα πλακάκια μπάνιου, ο ένας τα θέλει μπεζ και ο άλλος μπορτνό»

Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα;

«Πάτε καλά μωρέ; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα; Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να τα λέει και ο Τύπος. Εγώ με τον φίλο μου δεν τσακώνομαι. Να διαφωνήσω επαγγελματικά μπορεί, αλλά με τους κολλητούς μου δεν τσακώνομαι ποτέ» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: