Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Μικρούτσικος γνωστοποίησε ότι είναι καλά στην υγεία του, καθώς υπήρξε δημοσίευμα που τον ήθελε να ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας.


Η ανάρτηση στο Instagram:

«Κάποιος επιεικως βλαξ αυτά που επιθυμεί τα γράφει ως είδηση.Διαβασα από αυτόν τον ανόητο ότι δήθεν είμαι θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει! Είμαι σπίτι μου είμαι καλά και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι που διάβασα την ανοησία του. Δεν θα το αναρτούσα αλλά έχω δεχτεί ήδη 5 τηλεφωνήματα. Καληνυχτα» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, με τον σκύλο του στο αυτοκίνητο. 


Ο παρουσιαστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για όλα όσα συνέβησαν χθες αλλά και για το ψευδές δημοσίευμα που ανησύχησε τους κοντινούς ανθρώπους του.


Δεν θεωρώ πρωταπριλιάτικο αστείο

«Δεν θεωρώ πρωταπριλιάτικο αστείο αυτό το δημοσίευμα να λες ότι πέθανε ο άλλος ή είναι σοβαρά. Αυτό δεν είναι αστείο. Με πήρε η Σοφία Βόσσου και επειδή δεν το σήκωσα, έπαιρνε επίμονα γιατί είχε ανησυχήσει. Ήταν πολύ θορυβημένη και ανακουφίστηκε όταν το σήκωσα. Ήταν πεπεισμένη ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Μετά άρχισε να μου τηλεφωνεί πολύς κόσμος και είδα ότι είχε διαδοθεί.

Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε αντιδράσει ανάλογα στο παρελθόν και επειδή χθες κυριάρχησε στα social media η συζήτησή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ήταν κεντρικό θέμα χθες στα ενημερωτικά sites. Έγινε μεγάλη αναπαραγωγή και μετά γράφτηκε αυτό το τρολ, το οποίο είχε μια φασιστική χροιά γιατί δεν είναι αστείο. Έκανα κοινωνική τοποθέτηση, όχι πολιτική» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: