Τη συνάντησή τους έκαναν γνωστή μέσα από τα social media, με τους δύο παρουσιαστές και πολύ καλούς φίλους να εύχονται καλό μήνα.

Μυστήριο αποτελεί όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο Κώστας Τσουρός και η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αποκάλυψε πως οι δυο τους πήγαν για φαγητό σε ταβερνάκι στη Βουλιαγμένη.

Μου έδωσε συμβουλές

«Η Ναταλία έχει δει όλη την εκπομπή. Μου έδωσε συμβουλές, πολύ Σουηδία. Είπαμε τι θα παίξουμε το σαββατοκύριακο, τα είπαμε όλα», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Μιλήσαμε για τις εκπομπές μας

«Δεν εκθέτω ποτέ τους άντρες μου», απάντησε χουμοριστικά η Ναταλία Γερμανού όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντησή τους.

«Μιλήσαμε για τις εκπομπές μας, αλλά βγήκαμε γιατί είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Τον είχα πεθυμήσει, με είχε πεθυμήσει κι αυτός. Τις Δευτέρες μιλάμε κι έχουμε επαφή, είπαμε να βρεθούμε. Δεν ήταν μυστικός δείπνος, κανονικά κυκλοφορούσαμε», είπε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός της περιέγραψε πως στήνονται τα γραφικά της εκπομπής του, με την Ναταλία Γερμανού να τον ακούει εντυπωσιασμένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: