Η σχέση του ζευγαριού, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης 03/01/2024 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», μετρά μερικούς μήνες, με τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια και τον νεαρό ποδοσφαιριστή να προσπαθούν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που η Ελένη Βουλγαράκη αποφεύγει να πηγαίνει στο γήπεδο για να καμαρώσει τον κατά 10 χρόνια μικρότερο σύντροφό της.

Όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε, που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, η Ελένη Βουλγαράκη δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή και όταν κάποιες φορές υπήρξαν φήμες για φημολογούμενα φλερτ, εκείνη φρόντιζε να τα διαψεύδει, λέγοντας ότι πρόκειται απλά για φίλους.

Από τη δική του πλευρά ο Φώτης Ιωαννίδης θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς και της Εθνικής ομάδας.

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ιωαννίδη.

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης

Μετά την αποκάλυψη της είδηση της σχέσης τους, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη, ωστόσο η ίδια απέφυγε να κάνει την παραμικρή δήλωση, χωρίς όμως να διαψεύσει τον δεσμό της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ούτε και τις πληροφορίες που τους θέλουν να έκαναν ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο.


Το θέμα, όμως, δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τον Γιώργο Λιάγκα, στην εκπομπή του οποίου συμμετέχει η Ελένη Βουλγαράκη.

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης

Με αφορμή ένα θέμα για τη φημολογούμενη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά, το οποίο προβλήθηκε στο «Πρωινό», η Ελένη Βουλγαράκηη ανέφερε πως δεν μπορεί να πει κάτι, για να πάρει την «πληρωμένη» απάντηση από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Γιατί δεν θα πεις κάτι; Για να μη ρωτήσουμε για σένα μετά. Για σένα δεν θα ρωτήσουμε γιατί έχεις το προνόμιο να είσαι στην εκπομπή μας. Και να ξέρουμε δεν θα ρωτήσουμε», ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε με νόημα: «Η ουσία είναι ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά δεν κρύβονται. Εσύ, Ελένη, κρύβεσαι; Γενικά ρωτάω».

Αυτό προκάλεσε την αμηχανία της Ελένης Βουλγαράκη, η οποία θέλησε να περάσει στο επόμενο θέμα.

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης

«Είδες; Αυτή τις μοιράζεται τις πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Ρε, την Ελένη… Δεν σκοπεύεις να πεις κάτι, εντάξει, δεκτό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας, προκαλώντας μεγαλύτερη αμηχανία στη δημοσιογράφο.

Το θέμα όμως, δεν έληξε εκεί. Στη συνέχεια, με αφορμή τη σχέση του Νίκου Βέρτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε λέγοντας: «Είδες, Ελένη μου; Σιγά σιγά όλοι οι έρωτες βγαίνουν. Ξέρεις τι λέει ο ελληνικός λαός, Ελένη μου; Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, Ελένη μου. Άμα είναι να περιμένουμε επτά χρόνια, ρε Ελένη, για να μάθουμε αν είσαι σε σχέση…».


Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης
Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης
Όπως όλα δείχνουν, παρότι τόσο η Ελένη Βουλγαράκη όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης προσπαθούν να μη δώσουν περαιτέρω έκταση στο θέμα και η σχέση τους να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρόκειται για έναν έρωτα με γερά θεμέλια, με τους δυο τους να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου στο έπακρο.