Το πρωί της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024, αφορμή για ένα νέο χιουμοριστικό «καρφί» στάθηκαν οι δηλώσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου, αλλά και ο σχολιασμός που ακολούθησε στο πάνελ του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη

«Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Και ξέρεις τι γίνεται; Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός. Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μην το πάρεις προσωπικά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη που του ζήτησε εξηγήσεις.

Σου έφτιαξα τη ζωή

«Εγώ εσένα σε έχω κι εδώ. Οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή. Έλα, βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα; Σου έφτιαξα τη ζωή. Έφυγες από το Σαββατοκύριακο (σ.σ.: "Χαμογέλα και πάλι") και βρήκες ζωή, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες. Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν, τώρα που έχεις καιρό να κάνεις και άλλα πράγματα...», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, εννοώντας προφανώς τη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Ιωαννίδη.

Καλούς απογόνους με τον ύπνο

«Όταν ήμουν Σαββατοκύριακο δεν κοιμόμουνα, τώρα που είμαι καθημερινή κοιμάμαι το βράδυ», απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη. «Αυτό είπα κι εγώ», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ήρθες εδώ και σου γνώρισα τον ύπνο. Καλούς απογόνους με τον ύπνο», είπε κλείνοντας με χιουμοριστική διάθεση ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: