«Ναι» λένε στις πλαστικές οι πολιτικοί στην Ελλάδα, που µετά την καραντίνα αύξησαν τις επισκέψεις τους στους πλαστικούς χειρουργούς.
Στο εξωτερικό, βέβαια, ειδικά οι άνδρες είχαν ξεκινήσει χρόνια πριν τα «πειράγµατα» στο πρόσωπό τους.

Μάλιστα, σύµφωνα µε αρκετές έρευνες, η εξωτερική εικόνα ενός πολιτικού είναι πολλές φορές σηµαντική στα µάτια των ψηφοφόρων και µπορεί να αποτελέσει λόγο για να κερδίσουν ή να χάσουν ψήφους. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι υποψήφιοι ηγέτες, πολλοί εκ των οποίων δεν λένε «όχι» στην επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό, όπως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που είχε κάνει βλεφαροπλαστική, αλλά και ο Βλαντιµίρ Πούτιν.


Ιωάννης Λύρας: Αρκετές γυναίκες πολιτικοί έχουν κάνει επεµβάσεις πλαστικής

«Οι πολιτικοί είναι κι αυτοί άνθρωποι και έχουν και µια µαταιοδοξία που τους οδηγεί στον πλαστικό χειρουργό. Αισθητικό έχουν όλοι για να προσέχουν την ποιότητα του δέρµατός τους, ειδικά οι γυναίκες», εξηγεί στο «Secret» των «Παραπολιτικών» o πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας, που έχει πελάτες του αρκετά πρόσωπα από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Αρκετές γυναίκες έχουν κάνει επεµβάσεις πλαστικής, συνολική ανανέωση προσώπου µε χειρουργικό τρόπο. Μερικές έχουν κάνει και επέµβαση σώµατος, όπως µειωτική στήθους, ενώ συνήθως µετά το καλοκαίρι και πριν από την έναρξη των νέων τους καθηκόντων στη Βουλή κάνουν επεµβάσεις - όπως στα µάτια τους, που φαίνονται κουρασµένα και ξαφνικά τις βλέπεις στα έδρανα της Βουλής µε µάτια ξεκούραστα», εξηγεί ο ίδιος.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν σε όλα τα περίπτερα της χώρας