Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη στήριξαν η μία την άλλη στην κηδεία της μητέρας της γνωστής τραγουδίστριας, ενώ πήγαν μαζί και στο 9ήμερο μνημόσυνο.

Δείτε ακόμη - Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη: Ένταση έξω από το κοιμητήριο για μητέρα και κόρη (Βίντεο)

Η εικόνα της Όλγας Κιουρτσάκη να φεύγει μόνη της από το νεκροταφείο, σε συνδυασμό με κάποιες φωνές που ακούστηκαν, πυροδότησε φήμες για νέο καβγά ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Αλλά ο τσακωμός αυτός διαψεύδεται.

Αυτό που έγινε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, είναι πως όταν η Όλγα Κιουρτσάκη βρισκόταν στην εκκλησία, δέχτηκε λεκτική επίθεση από στενή συνεργάτιδα της Άντζελας Δημητρίου, γεγονός που την εξόργισε και ξεκίνησε να φωνάζει.

Η στενή συνεργάτιδα της τραγουδίστριας, όπως αναφέρθηκε, υπονόησε πως οι κάμερες βρίσκονταν στο σημείο όχι για το μνημόσυνο, αλλά λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον ενδοοικογενειακό καβγά μητέρας και κόρης.

Δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν

«Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», εξήγησε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα.

Δείτε επίσης - Όλγα Κιουρτσάκη: Επτά μέρες χωρίς τη γιαγιά της - "Θέλω να κλάψω τόσο που να μη βγαίνουν άλλα δάκρυα" 

Σημειώνεται πως ούτε στην κηδεία ούτε στο 9ήμερο μνημόσυνο ήταν παρών ο σύζυγος της Όλγας Κιουρτσάκη, Φώτης Λώσης, με τον οποίο είχε καβγαδίσει στις ΗΠΑ η Άντζελα Δημητρίου κι έτσι προκλήθηκε η ρήξη στις σχέσεις της τραγουδίστριας με την κόρη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: