Ο Νεκτάριος Μπήτρος είναι στιχουργός και παραγωγός της Άντζελας Δημητρίου και μίλησε σήμερα Δευτέρα 22/01/2024 στο «Πρωινό ΣουΣου» για τη ρήξη στη σχέση της τραγουδίστριας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και τόνισε ότι η παρεξήγηση μάνας – κόρης έχει λήξει.

Μαμά και κόρη τα έχουν βρει

«Έχει λήξει νομίζω. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη παρεξήγηση μπορεί να είναι. Έχει λήξει, αυτό νομίζω. Δεν έχω μιλήσει αυτές τις μέρες. Είναι μαμά με κόρη, θα τα έχουν βρει αν έχει γίνει καμιά παρεξήγηση», είπε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Μπήτρος.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου απέφυγε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν με την κόρη της όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Να σας θυμίσουμε, όπως έγινε γνωστό, η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη είχαν έναν άγριο καβγά στην Αμερική και η κόρη της τραγουδίστριας επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα και εκ τότε δεν έχουν καμία επικοινωνία.


Και όπως αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες, όχι μόνο δεν ακολουθεί η μία την άλλη στο Instagram, αλλά έχουν κάνει και block.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: