Θυμίζουμε ότι το πρωί της Παρασκευής 19/01/2024 η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έκανε δύο αναρτήσεις στα social media, τις οποίες οι διαδικτυακοί της φίλοι συνέδεσαν με τη φημολογούμενη κόντρα με τη μητέρα της.

Δείτε ακόμη:  Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη - Έντονος τσακωμός στην Αμερική: "Δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία" (Βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

«Να είστε καλά, γεια σας. Δεν έχω να πω τίποτα, να είστε καλά», ήταν τα μόνα λόγια της τραγουδίστριας, που ήταν ντυμένη στα μαύρα.

Την είδηση για τον τσακωμό έφερε στα φώτα της δημοσιότητας η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου». Οι δυο τους, μαζί με τον σύζυγο της Όλγα Κιουρτσάκη, επισκέφτηκαν πρόσφατα την Αμερική για την περιοδεία της τραγουδίστριας.

Άντζελα Δημητρίου: Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου είχε αναλάβει -όπως πάντα- την επιμέλεια του μακιγιάζ της μητέρας της, ενώ ο γαμπρός της ήταν στην ομάδα της τραγουδίστριας.

«Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

«Η Όλγα είναι στενοχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στενοχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε το «Πρωινό ΣουΣου» για τις σχέσεις μητέρας και κόρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: