Τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 01/03/2024 η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της.

Δείτε ακόμη - Ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά: "Το αντιμετώπισα πολύ δύσκολα, πήρα και βοήθεια από γιατρό" (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια του «Happy Day», με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά είπε: «Ήταν χειμαρρώδης, μίλησε για πράγματα που δεν είχε μιλήσει ποτέ με τόσες λεπτομέρειες. Ξέραμε ότι υπήρχε, για παράδειγμα, μία προβληματική σχέση με τη μητέρα του και ότι κάποια στιγμή δεν είχαν επικοινωνία αλλά ότι έζησε στην αρχή μαζί της τον χωρισμό και μετά αυτή εξαφανίστηκε, δεν τα γνωρίζαμε αυτά».

«Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι, ενώ ζεις μια κανονική ζωή με προβλήματα, καβγάδες, να πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλά, για να επιβεβαιώνεις μια τηλεοπτική εικόνα, που σε θέλει να είσαι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι στην Ελλάδα», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Η Φαίη το είχε αλλιώς στο μυαλό της

«Όταν κάνεις νούμερα, δεν υπάρχει γκρίνια. Τότε ήταν και το timing με το metoo και είχε ανάγκη η Φαίη έναν ενημερωτικό Γιώργο δίπλα της και αναγκαστικά η σκαλέτα διαμορφώθηκε με αυτόν τον τρόπο και μοιραία πήρε εκείνος τον πρώτο λόγο. Η Φαίη το είχε αλλιώς στο μυαλό της.

Βλέποντας αυτή τη συνέντευξη καταλαβαίνεις ότι ο Γιώργος είχε ως βασική αγωνία να μη νιώσουν τα παιδιά του ότι τους εγκατέλειψε, ότι τους παράτησε και ότι περνάει λιγότερο χρόνο μαζί τους. Ακόμη και τώρα ξέρω ότι προσπαθεί σε καθημερινή βάση να είναι παρών, για να μη νιώσουν τα παιδιά ότι δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: