Σε μια αποκάλυψη για το «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά από τον ANT1 πέρασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από το «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την τελευταία σεζόν όπου Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά συνυπήρχαν μαζί στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Θα το πω πρώτη φορά

«Το ξέρω εδώ και έναν χρόνο, θα το πω πρώτη φορά. Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο Mega μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος prime time στον ANT1, η Φαίη παίρνει το "Πρωινό" και μετά από περίπου 2,5 χρόνια η Φαίη τον κάλεσε να επιστρέψει πίσω στο Πρωινό», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για το χρονικό της συνεργασίας τους.

Η αποκάλυψη - Η Φαίη δεν μπορούσε να το χωνέψει

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής, που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής η Πισπιρίγκου και λόγω της θεματολογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει πραγματικά εμετό, από την ψυχοσύνθεση της. Δεν μπορούσε να το χωνέψει. Διαμηνύει στους ανθρώπους του ANT1 πως του χρόνου με αυτές τις συνθήκες δεν θα είναι» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως γνώριζε για το συμβάν: «Το ξέρω, το ξέρω κι εγώ και σε επιβεβαιώνω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: