Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της showbiz.

Για τα block που μοιράζει στα social media μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Όποιον έχω κάνει block γνωρίζει τον λόγο. Είναι δικά μου τα social, κάνω ότι γουστάρω. Εγώ κάνω τα μπλοκ και οι άλλοι δικαιούνται να στα συζητήσουν. Η λέξη «σιχαίνομαι» που είπα για όσους κάνω block, εννοούσα ότι τους αντιπαθώ», είπε και συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πως οι σχέσεις του με την Μπέττυ Μαγγίρα είναι μία χαρά, ενώ θα ήταν τιμή του να συνεργαστεί μαζί της.


Μέγκι Ντρίο

Μετά τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή πως όσα λέει η Μέγκι Ντρίο δεν την αγγίζουν, το μοντέλο επανήλθε με νέες αιχμηρές δηλώσεις.

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ραμόνα δεν μπορεί να με φτάσει», είπε η Μέγκι Ντρίο. «Δεν έχει στυλ και δεν μπορεί να διδάσκει μόδα. Νομίζω το απολαμβάνει ιδιαίτερα όταν τη ρωτάτε για εμένα. Δεν μου αρέσει τίποτα πάνω στην Ραμόνα. Θα έβαζα 8 σε μένα και 5 στην Ραμόνα. Εννοείται θα συνεργαζόμουν με τη Ραμόνα τηλεοπτικά, θα κάναμε νούμερα».


Σπύρος Μαρτίκα

«Τι θα μπορούσα να πω με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αν τον συναντήσω;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ η Τραϊάνα Ανανία αναφέρθηκε στο εάν είναι δίκαιη η συμμετοχή της στο J2US.


Τραϊάνα Ανανία

«Η ζωή γενικά δεν είναι δίκαιη, άρα πορευόμαστε με αυτά που έχουμε. Από το να βγάλεις ένα cover στο Youtube και να βγάλεις 5 δίσκους έχει μεγάλη απόκλιση. Επίσης, έχουμε άλλα ζευγάρια που περνάνε πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι και να κάνουν πρόβα όλη μέρα», είπε.


Χρήστος Αντωνιάδης

«Το J2US είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και δεν έχει σημασία ποιος έχει τη μεγαλύτερη φωνάρα. Μετράνε και άλλα πράγματα, όπως και το πως απαντάς σε μία συνέντευξη», ήταν η απάντηση του συμπαίκτη της στο μουσικό show Χρήστου Αντωνιάδη.


Ιάκωβος Μυλωνάς

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς υπογράμμισε πως δεν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Μαρία Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε πως έχασε 20 κιλά μετά τη γέννα της.
«Έπρεπε να έκανα μικρότερη παιδί, αυτός είναι ο σκοπός της ζωής», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: