H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα ερωτικά Χριστούγεννα, τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τους πρώην της.

Αρχικά η γνωστή influencer αναφέρθηκε στις αναμνήσεις της απ΄τα Χριστούγεννα.

Η πρόταση γάμου μου έγινε Πρωτοχρονιά

«Χριστούγεννα για έμενα είναι η οικογενειακές στιγμές και η ζεστασιά. Ως παιδί περίμενα να έρθουν οι μέρες να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μία από τις αγαπημένες μου στιγμές την Πρωτοχρονιά είναι η πρόταση γάμου που μου είχε κάνει ο πρώην σύζυγος μου Αριστομένης. Ήταν η κατάλληλη στιγμή να μου κάνει την πρόταση γάμου ο Αριστομένης την Πρωτοχρονιά, γιατί ήταν και τα γενέθλια μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.



Πώς θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά φέτος;

Όπως αποκάλυψε, «Δώρο στους συντρόφους μου έπαιρνα κάτι το οποίο χρειάζονται όπως ρούχα η παπούτσια. Φέτος στις γιορτές θα πάω στους γονείς μου στην Τρίπολη. Την Πρωτοχρονιά που είναι και τα γενέθλια μου, θέλω να κάνω κάποιο ταξίδι με φίλους που είναι μόνοι σαν και έμενα» δήλωσε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια

Ο έρωτας στην ζωή για έμενα είναι κάτι απαραίτητο, σε ολοκληρώνει. Θα ήθελα να βρω κάποιον σύντροφο και να κάνω οικογένεια. Σαν μαμά πιστεύω θα είμαι υπερπροστατευτική, το βλέπω έτσι όπως κάνω με το μικρό μου σκυλάκι» σημειώνει η γνωστή influencer.



Τι θα φορέσει στις γιορτές;

«Στις γιορτές θα φορέσω σίγουρα κάποια φούστα ή φόρεμα maxi με λάμψη και όχι με παγέτα. Φέτος δεν είναι τόσο μόδα η παγέτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δίνοντας την δική της στιλιστική συμβουλή στις γυναίκες που την ακολουθούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: