Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real life» και της Κορύνας Μανταγάρη, ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη που μετρούν μόνο λίγους μήνες κοινής πορείας περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μόλις πριν από λίγες ημέρες, παρά τις φήμες που «αιωρούνταν» για εκείνους για αρκετό διάστημα, ενώ κυκλοφόρησαν και ένα ντουέτο με ένα βίντεο κλιπ το οποίο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους.


Δείτε ακόμη - Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη: Επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι



Η Ανδρομάχη διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Ανδρομάχη διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Λιβάνη. Ωστόσο, το γεγονός πως βρίσκεται σε τόσο αρχικό στάδιο της κύησης είναι και ο λόγος που έχει επιλέξει μέχρι στιγμής να μην κάνει καμία δημόσια αναφορά στο χαρμόσυνο γεγονός.


Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι. Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Λιβάνης για τη σχέση του με την Ανδρομάχη στο περιοδικό «OK!».


Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά


Η πρόταση γάμου του Γιώργου Λιβάνη στην Ανδρομάχη

Στο βίντεο κλιπ του ζευγαριού που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, βλέπουμε τον Γιώργο Λιβάνη να κάνει πρόταση γάμου στην Ανδρομάχη, κάτι που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν αποκλείεται να δούμε να συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)