Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Στικούδη σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 11/01/2024.

Η γνωστή τραγουδίστρια, λίγο πριν γεννήσει, τόνισε πως ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της και απάντησε και σε όλους όσοι τη ρωτούν αν θα γεννήσει με καισαρική ή φυσιολογικά.

Έχω ετοιμάσει την τσάντα του μαιευτηρίου

«Σε λίγες ημέρες μπαίνω στον μήνα μου. Περιμένω πώς και πώς να έρθει κοντά μας, να είναι γερός και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που θέλουμε μαζί του. Την τσάντα του μαιευτηρίου την έχω ετοιμάσει εδώ και καιρό, για να μη με προλάβουν οι καταστάσεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της: Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνονται

Για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνονται

Σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχεται για την εγκυμοσύνη της, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Εκνευρισμένη δεν με έχετε δει, αυτά που ανεβάζω στο TikTok είναι στο πλαίσιο του θεατρινισμού. Παρ' όλα αυτά, είναι πράγματα τα οποία με προβληματίζουν. Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνονται γιατί οι γιατροί αποφασίζουν. Η κάθε γυναίκα θέλει να βιώσει την κατάσταση αυτή όπως θέλει και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: