Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη, εκτός από συνεργάτες είναι ζευγάρι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν σε κοινή συνέντευξη, που έδωσαν.

Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν στο περιοδικό «ΟΚ!» και είπαν ότι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες.

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι», είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιβάνης.


Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη

Με τη σειρά της, η Ανδρομάχη ανέφερε: «Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας» και ο Γιώργος Λιβάνης πρόσθεσε: «Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της.

Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: "Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς". Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω».


Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου

Για το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε: «Εγώ, εννοείται. Έπαιξα τρομερή μπαλίτσα».

Τέλος, η Ανδρομάχη είπε: «Θέλω ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο. Με γοήτευσε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: