Σε κάθε εμφάνισή της η Τζένη Κατσίγιαννη εκτοξεύει το θερμόμετρο του γλεντιού στα ύψη. Αυθεντική, ταλαντούχα, με ένα πλατύ χαμόγελο που καθρεφτίζει την καρδιά της, ξεκίνησε τις νέες εμφανίσεις της χθες σε ένα σχήμα-φωτιά! Μέσα από ανεπανάληπτο σμίξιμο του λαϊκού ρεπερτορίου και της νεοελληνικής παράδοσης άνοιξε η αυλαία του «Cabana Live Stage» στις 2 Φεβρουαρίου. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι Βασίλης Τερλέγκας, Τζένη Κατσίγιαννη, Θεόδωρος Βερλής υποδέχονται στην παρέα τους τον Μανώλη Κονταρό και οι νύχτες γίνονται γιορτή, παίρνοντας την όψη της αυθεντικής οικογενειακής διασκέδασης.

Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη: "Αισθάνεται αδικημένη από την συμπεριφορά της μητέρας της" λέει η δικηγόρος της κόρης της τραγουδίστριας

Πώς είναι η συνεργασία με τον Μανώλη Κονταρό και τον Βασίλη Τερλέγκα;

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Παρουσιάζουμε το πιο αυθεντικό πρόγραμμα διασκέδασης. Είναι και οι δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες ο καθένας στο είδος του, είναι πολύ καλά παιδιά και καλοί συνάδελφοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια συνεργασία. Αρχικά είναι ένα μαγαζί που ξέρει να σέβεται και να προσέχει τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί. Επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια μουσικών και από μικρή ηλικία είχα μεγάλη αγάπη για το τραγούδι, ήταν επόμενο να ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτό. Ο κόσμος θα δει ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, που έχει φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι για να διασκεδάσει τον κόσμο. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Με τραγούδια παλιά και νέα, αγαπημένα, που θα τους σηκώσουν όρθιους, θα γυρίσουμε στα παλιά, θα ταξιδέψουμε και θα ξεχάσουμε τα προβλήματά μας!

Πώς αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια; Σε επηρέασε ο πατέρας σου, που τραγουδούσε δημοτικά;

Φυσικά και με επηρέασε ο πατέρας μου, άλλωστε από αυτόν πήρα και το χάρισμα! Ήταν ένας πολύ καλός πατέρας, που μας δίδαξε πολλές αξίες της ζωής και δυστυχώς τον χάσαμε πολύ νέο, στα 49 του χρόνια. Μας έμαθε τι θα πει σεβασμός. Ήταν όμως και πολύ αυστηρός και δεν του άρεσε η ιδέα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ήθελε να με προστατεύει, γιατί ήταν δύσκολο επάγγελμα για τις γυναίκες. Είχε ακούσει και δει πολλά και δεν ήθελε να ταλαιπωρηθώ ή να απογοητευτώ. Εγώ όμως το λάτρευα το τραγούδι, ήξερα πως ήθελα αυτό να ακολουθήσω στη ζωή μου. Έτσι, λίγο καιρό πριν ταξιδέψει στους αγγέλους, μου έδωσε την ευχή του να κάνω αυτό που αγαπώ, ορκίζοντάς με πως θα ξεκινούσα να τραγουδώ μαζί με τον αδελφό μου Γιάννη σε εκδηλώσεις, γάμους και άλλα.

Ποιο από τα τραγούδια σου ξεχωρίζεις;

Δύσκολο να ξεχωρίσω. Θα σου πω όμως ότι μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες, που κέρδισε το κοινό από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε, ήταν το «Τάμα. Τα ’μαθες», του Μιχάλη Τουρατζίδη και του Αργύρη Αράπη.

Θυμάσαι την πρώτη σου φορά που έπιασες μικρόφωνο επαγγελματικά;

Ναι! Παρότι ήμουν μικρή και άπειρη, θυμάμαι πολύ τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Ξεκίνησες τραγουδώντας και σε πανηγύρια, κάτι που ακόμα και τώρα κάνεις. Σκέφτηκες κάποια στιγμή ίσως να τα σταματήσεις; Μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι τα πανηγύρια είναι ένα μεγάλο σχολείο για τον τραγουδιστή για την πορεία και την εξέλιξή του. Πολλές φορές στο παρελθόν και σε μικρότερη ηλικία σκέφτηκα να σταματήσω, γιατί έχουν μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει να έχεις αντοχές για να αντεπεξέλθεις. Υπάρχει ανταγωνισμός στο δημοτικό τραγούδι; Φυσικά. Όπως για όλα τα είδη μουσικής, θεωρώ και μιλάω για καλλιτεχνικό διαγωνισμό. Προσωπικά, θέλω να κάνω μόνο τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και να απέχω από οτιδήποτε με απομακρύνει από τον στόχο μου. Θέλω να κάνω μόνο τον κόσμο να περνά καλά. Αν αναλωθούμε σε ανταγωνισμούς και τοξικές σχέσεις, χάνεται η ουσία του επαγγέλματός μας.

Ο αδελφός σου Γιάννης είναι επίσης τραγουδιστής και συνεργάζεστε συχνά. Υπήρχε ποτέ ανταγωνισμός ανάμεσά σας;

Δεν έχω δει ποτέ ανταγωνιστικά κανένα συνάδελφο, πόσω μάλλον τον αδελφό μου τον Γιάννη, έναν αυτοδημιούργητο τραγουδιστή, αγαπητό στον κόσμο. Τον θαυμάζω και τον καμαρώνω.

Έχεις κάνει και πέρασμα από την TV, με τη συμμετοχή σου στο «Just the 2 of Us». Θα έλεγες ξανά «ναι» σε μια παρόμοια πρόταση;

Ήταν όμορφη εμπειρία! Θα έλεγα με μεγάλη χαρά «ναι» σε κάτι παρόμοιο, με μουσικό -εννοείται περιεχόμενο.

Το καλοκαίρι έκανες την έκπληξη με το ξεσηκωτικό και εκρηκτικό τσιφτετέλι «Daba Duba»! Θα δούμε και άλλες τέτοιες εκπλήξεις από σένα, που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής;

Βεβαίως. Κάτι ετοιμάζουμε!

Υπάρχουν συνεργασίες που ονειρεύεσαι να κάνεις;

Έχω κάνει αρκετές εργασίες με καλλιτέχνες και πιστεύω ότι είμαι τυχερή. Ελπίζω και στο μέλλον να συνεχίσουμε έτσι.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή