Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε για το περιστατικό βίας που δέχτηκε στην Αυστραλία, η ενόχληση για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες.

Ο τραγουδιστής  Βασίλης Τερλέγκας  βίωσε ένα άσχημο περιστατικό ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στην Αυστραλία, όταν ένας άνδρας σηκώθηκε και έπιασε τον τραγουδιστή από τον λαιμό.

«Κάναμε μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία με τον Αλέκο Ζαζόπουλο. Στην Αυστραλία ένα παιδί μου ζήτησε ξανά και ξανά το τραγούδι. Δεν πρόλαβα να πω κάτι και μου έκανε επίθεση. Με έπιασε και μου κόπηκε ο σταυρός. Μετά μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Όπως είπε ο τραγουδιστής,  Βασίλης Τερλέγκας στεναχωρήθηκε με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το περιστατικό στην Αθήνα.

Ο Βασίλης Τερλέγκας είπε πως η τραγουδίστρια που του λείπει είναι η Βάσω Χατζή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας έχει χάσει το εξοχικό του σπίτι στη Θεσσαλονίκη σε πλειστηριασμούς και μίλησε γι’ αυτό.

«Αντιμετώπισα τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου με ψυχραιμία. Μετά το 2010 δεν μπορούσα να αποπληρώσω το δάνειο. Δεν δουλεύαμε και έκανα και δύο στεντ στην καρδιά. Δεν θα κλάψω για κάτι υλικό, λεφτά έχασα, όχι την ψυχή μου».