Δεν έχουν τέλος οι αιχμηρές δηλώσεις στη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (03/02) η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη, Αλεξάνδρα Μακρή.

Δημοσιογράφος: Αυτό το σκηνικό το πολυσυζητημένο, με το μπουκαλάκι νερό, όντως συνέβη;

Δικηγόρος κ. Μακρή: «Είναι καθ’ υπερβολή δοσμένο. (Ο Φώτης) ενημέρωσε για κάποιες αλλαγές στην τιμή του νερού, οι οποίες ήραν σε διπλανά μαγαζιά. Ήταν δύο μαγαζιά το ένα πουλούσε στην 4πλάσια τιμή το νερό από το άλλο».

Δημοσιογράφος: Ο εντολέας σας είχε την αίσθηση ότι η κ. Δημητρίου γενικά έκανε μία ζωή σπάταλη στην Αμερική, ότι ξόδευε αλόγιστα;

Δικηγόρος κ. Μακρή: «Είχαν δημιουργηθεί βαρύτατα χρέη στην περιουσία της κ. Δημητρίου τα οποία με κόπο συμμαζεύτηκαν. Τέλος πάντων, υπήρχε μία συμφωνία στη διαχείριση. Ο λόγος που και οι δύο εντολείς μου δεν απαίτησαν ποτέ μισθό ήταν αυτός. Γνώριζαν ότι υπάρχουν βάρη στην περιουσία της κ. Δημητρίου, έκαναν και τα ίσια δηλαδή την θυσία αυτή να βοηθήσουν προκειμένου να συμμαζευτεί η κατάσταση. Η κ. Κιουρτσάκη νιώθει αδικημένη. Ακόμη και 2 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού για τον τοκετό, έβαφε και χτένιζε την μητέρα της για να γνωρίσει περιποιημένη την εγγονή της και είναι εν γένει περιποιημένη εκείνη τη μέρα».

»Ακόμη και έναν μήνα μετά τη γέννα έφυγε αφήνοντας το νεογέννητο για να ακολουθήσει την μητέρα της στην Κω. Είναι πάρα πολύ άδικο για 2 ανθρώπους που έφυγαν αφήνοντας ένα βρέφος πίσω, να ακούγεται ότι πήγαν να κάνουν διακοπές γιατί τους «κούρασε η γονεϊκότητα». Κι οι 2 εντολείς μου επειδή έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ θα ήθελαν να μιλήσουν μαζί της. Θα ήθελαν να μπορέσουν να καταλάβουν τους λόγους που η κ. Δημήτριου αισθανόταν έτσι. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να έχει μεσολαβήσει μία παρεξήγηση ή ανάμειξη 3ου προσώπου. Έχουμε κάποια εικόνα για το ποιο άτομο είχε ενδεχομένως ανάμειξη».

Δημοσιογράφος: Σε πρωινή εκπομπή ο παραγωγός της περιοδείας της κ. Δημήτριου μίλησε για ένταση και άσχημο κλίμα.

Δικηγόρος κ. Μακρή: «Το ότι μπορεί να υπήρχαν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις τους ή να ακούστηκε κάτι που παρεξηγήθηκε, στη συνέχεια και να έλαβε διαστάσεις, αυτό μάλλον συνέβη. Σίγουρα δεν είναι ούτε το νερό ούτε η τιμή του. Ο κ. Λώσης ήδη εδώ και δύο μήνες επειδή έχει διακόψει την συνεργασία του με ην κ. Δημητρίου έχει ήδη αναζητήσει κάποιες άλλες επαγγελματικές προοπτικές και με αυτόν τον τρόπο κιόλας ζει την οικογένειά του, όλο αυτό το διάστημα, γιατί όπως ξέρετε από την Αμερική, δεν έλαβε κανένα ποσό ώστε να πεις ότι επέστρεψε και είχε τον τρόπο να συνεχίσει να καλύψει τις ανάγκες του. δεν έλαβαν μισθό οι εντολείς μου».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyv9xmro6d8h)

Με πληροφορίες από MEGA