Μια ιδιαίτερα συγκινητική φωτογραφία της με τον Κώστα Βουτσά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Αλίκη Κατσαβού. Η ίδια, η Αλίκη Κατσαβούέχει αποκτήσει άλλωστε με τον αγαπημένο ηθοποιό έναν γιο, τον Φοίβο που είναι μετά τον χαμό του, η πρώτη της προτεραιότητα.


Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

"Προφανώς μέσα μου το ήξερα… Εξάλλου έχω χάσει τον πατέρα μου στα 13 μου χρόνια. Προσπαθούσα να σκεφτώ όταν θα συμβεί αυτό, αν θα είναι 13 ο Φοίβος, θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερα εγώ. ελικά οι υπολογισμοί μου πέσανε έξω και έφυγε πολύ νωρίτερα, ήταν τρεισήμισι ο Φοίβος. Αλλά αυτό τελικά ίσως να ήταν και καλύτερο. Γιατί η μεγαλύτερη ηλικία έρχεται με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των πραγμάτων και με μεγαλύτερο προβληματισμό. Ενώ τώρα το πένθος ξεδιπλώθηκε πιο ομαλά και πιο συμβατά με την ηλικία του και το επεξεργάζεται καθώς τα χρόνια κυλούν και όπως το αντιμετωπίζει από τους άλλους και όπως ο ίδιος μεγαλώνοντας βάζει καινούργιους προβληματισμούς. Αυτό είναι καλό. Όταν αυτομαστιγώθηκα για αυτό το γεγονός, σκέφτηκα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ θα φύγει ο σύντροφός του ή και ο ίδιος" έχει πει σε συνέντευξή της για την απόφαση να αποκτήσει παιδί με τον Κώστα Βουτσά.

Η  Αλίκη Κατσαβού το απόγευμα της Τρίτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εικόνα από τις ανέμελες στιγμές που περνούσε στο πλευρό του ηθοποιού και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έτσι χαμογελάς στα όνειρα μου…»