Σε μία ανάρτηση στα social media, προχώρησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, σχετικα με την ψυχική υγεία, με αφρομή την εκπομπή Όλα για την Υγεία μας, με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, όπου θα βρεθεί καλεσμένη στο πρωί του Σαββάτου 13/1.

Υπνεθυμίζουμε ότι η ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου περιμένει το πρώτο της παιδί όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της στο BEAUTÉ Δεκεμβρίου 2023 που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Real News ενώ φωτογραφήθηκε και με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για την ψυχική υγεία

Έτσι λοιπόν, μία μέρα πριν απο την προβολή της συνέντευξης, η ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον παρουσιαστή της εκπομπή και ένα μακροσκελές κείμενο για το πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία.

«Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα απ’ την υγεια, δεν είναι ποτέ κλισέ να ευχόμαστε κ να θελουμε υγεια για τον εαυτό μας αλλά κ για όλο τον κόσμο. Μαζί με την αγάπη είναι τα υπέρτατα αγαθά, ανεξάντλητα, τα πολυτιμότερα για τον άνθρωπο επι της γης.

Αλλά ξεχνάμε ή παραμελούμε την ψυχική υγεια, επικεντρωνόμαστε στις αρρώστιες, φροντίζουμε το σώμα μας κ την διατροφή μας κ ξεχνάμε πως ο νους κ το πνεύμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας μας.

Αύριο θα πούμε περισσότερα στο #olagiatizoimas με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Είμαι χαρούμενη για αυτή συζήτηση αν κ δεν εξαντλείται ποτέ το θεμα της ψυχικής υγείας.. είναι μια αέναη διαδικασία που οφείλουμε όλοι να επιτρέπουμε στον εαυτό μας για το καλό μας κ για το καλό όλων των ανθρώπων.

Η δική μου κατάκτηση για φέτος ήταν να μάθω να ζω το τώρα, το σήμερα, το παρόν.

Είμαι σε καλό δρόμο κ είμαι περήφανη για αυτό αλλά η προσπάθεια είναι καθημερινή, να το θυμάστε αυτό. Ολα θέλουν συνέπεια κ σταθερότητα για να δούμε αλλαγές θετικές που θα έχουν διάρκεια στη ζωη μας κ υπομονή, μην απογοητεύεστε rome wasn’t built in a day!», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: