Την πρώτη του ανάρτηση λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου έκανε ο Νίκος Κουρής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μετά από 18 χρόνια σχέσης και έναν γιο, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισαν να παντρευτούν. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 12/12 και δίπλα στο ζευγάρι ήταν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η μέρα αυτή, ήταν ξεχωριστή και για τους δυο, τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδουπου μέσω από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στα social media, έδειξαν να το χαίρονται και με το παραπάνω.

Η ανάρτηση του Νίκου Κουρή

Ο Νίκος Κουρής, δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης 20/12 στο instagram μια φωτογραφία από την ώρα του μυστηρίου και έγραψε, «Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα . Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο . Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς .Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια . Δηλαδή μία φορά . Μονάκριβα».