Ο εικόνες που δημοσίευσε η Όλγα Κιουρτσάκη στο Instagram, δείχνουν να επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η ίδια έχει τσακωθεί με την Άντζελα Δημητρίου και δεν έχουν επαφές.

Μητέρα και κόρη, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» διαπληκτίστηκαν έντονα στην Αμερική, κατά την περιοδεία της τραγουδίστριας.

Η Όλγα Κιουρτσάκη ταξίδεψε ως εκεί με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση, μιας και έχουν αναλάβει μέρος της προετοιμασίας της Άντζελας Δημητρίου, για τις εμφανίσεις της.

Παρά τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τον υποτιθέμενο καβγά τους, ούτε η τραγουδίστριας, ούτε η κόρη της έχουν κάνει δημόσια αναφορά για το τι έχει συμβεί.

Δείτε τις αρχικές πληροφορίες του ρεπορτάζ:  Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη - Έντονος τσακωμός στην Αμερική: "Δεν μπορεί να δει το εγγόνι της" (Βίντεο)


Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:




Παρόλα αυτά, η Όλγα Κιουρτσάκη δείχνει με τις πρόσφατες αναρτήσεις στο Instagram να έχει πράγματι μαλώσει με κάποιον.

Ανέβασε πιο συγκεκριμένα, εικόνες που έγραφαν: «Στο ψεύτικο έργο σας δηλώνω απών θεατής» και «Όσο έπαιζες το θέατρό σου εγώ χειροκροτούσα και αποχωρούσα». Μετά τα δημοσιεύματα που γράφου ότι έχει μαλώσει με τη μητέρα της, πολλοί συνέδεσαν τα Instagram stories με τον καβγά που όπως αναφέρουν εκπομπές, έγινε πρόσφατα την Αμερική.

Δείτε τις αναρτήσεις της Όλγας Κιουρτσάκη στο Instagram:

Άντζελα Δημητρίου: Τσακώθηκε με την κόρη της και δεν μιλάνε
Άντζελα Δημητρίου: Τσακώθηκε με την κόρη της και δεν μιλάνε