Την Μαρία Κωνσταντάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Μετά τα 50 έχω αλλάξει πίστα

«Όταν έγινα 50 χρόνων ένιωσα πιο απελευθερωμένη, ήταν ένα κομβικό νούμερο. Πιο μικρή έκρυβα την ηλικία μου, μετά τα 50 δεν το κάνω, έχω αλλάξει πίστα. Στα 47 μου έκανα μία αυστηρή επιλογή για το ποιον θέλω να έχω δίπλα μου και ποιον όχι» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις

«Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις και είμαι υπέρ αυτών. Όποια γυναίκα πείραξε κάτι παραπάνω πάνω της δέχεται απίστευτο bullying, αυτό δεν ισχύει για τους άντρες. Δεν υπάρχει ισότητα για το πώς κρίνουμε μία γυναίκα και έναν άντρα. Υπάρχουν πολλοί άντρες που έχουν κάνει μπότοξ, ακόμα και πολίτικοι αρχηγοί, αλλά δεν το σχολιάζει κανείς. Η γυναίκα βάλλεται από παντού» ανέφερε στη συνέχεια η Μαρία Κωνσταντάκη.


Ποτέ δεν αισθάνθηκα το μητρικό φίλτρο

«Στα 28 μου ήθελα να κάνω παιδιά αλλά δεν ήξερα αν ήθελα να παντρευτώ. Ποτέ δεν αισθάνθηκα έντονα το μητρικό φίλτρο, το συζήτησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου. Όταν πραγματικά θες κάτι, ακόμα και να κάνεις παιδί, εσύ δημιουργείς τις συνθήκες», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Έχω απιστήσει και δεν το μετάνιωσα

«Έχω απιστήσει, δεν το μετάνιωσα απλά στεναχωρήθηκα. Έχω ψάξει κινητό σχέσης μου, μπράβο σε οποίον δεν το έχει κάνει. Το σεξ παίζει σημαντικό ρολό σε μία σχέση. Μακάρι να κάνουν όλοι σεξ μέχρι τα βαθιά γέρματα και να μου πουν πώς το κάνουν. Πολλές φορές έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, ελπίζω να έχουν πέσει στα πατώματα και άντρες για έμενα» κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: