Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για την ηλικία της, τον γάμο, το φλερτ, αλλά και την απιστία, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Έκλεισα τα 50 και είμαι πιο χαλαρή

«Πλέον λέω την ηλικία μου, φέτος έκλεισα τα 50 και είμαι πιο χαλαρή. Περνούσα πολύ μεγάλο υπαρξιακό, που μεγαλώνουμε και πηγαίνουμε προς το θάνατο. Πλέον δεν φλερτάρω κάποιον πρώτη. Πια περιμένω, παλιά ναι πολύ. Αλλά ναι δεν έβγαλε και σε ωραίους δρόμους αυτό και έπρεπε να αλλάξει. Δεν με πολυενδιαφέρει. Επειδή δεν λειτουργώ οπτικά μόνο, πρέπει να είναι και ένας άνθρωπος που να έχει κάτι να μου πει», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Έχω δεχθεί πρόταση γάμου, αλλά απέξω - απέξω

«Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω δεχθεί μία πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν και ακριβώς πρόταση γάμου, ήταν απέξω - απέξω», απάντησε η Μαρία Κωνσταντάκη σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου.

Η πιο άκομψη ερώτηση που μπορείς να κάνεις

«Το αν θα κάνεις παιδιά είναι η πιο άκομψη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα και ποτέ δεν την κάνεις σε ένα άντρα. Είχα δηλώσει ότι θα ήθελα να κάνω παιδί στα 28-29 μου. Και το αν δεν έκανα, θα ήθελα να υιοθετήσω παιδί. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ο φόβος μου να μην μείνω μόνη», πρόσθεσε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Έχω απιστήσει μια φορά

Στο τέλος, η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε σχετικά με το θέμα της απιστίας: «Μου έχουν πει ότι με έχουν απατήσει. Έχω απιστήσει μια φορά, είχε ήδη τελειώσει η σχέση».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: