Την Στέλλα Γεωργιάδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, το φλερτ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη μάχη για την αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου

«Η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να είναι καυστικός για να συζητιέται. Είτε έκανα αισθητικές επεμβάσεις είτε όχι, πάλι θα με σχολίαζαν. Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου, κάνω μπότοξ και υαλουρονικό» ανέφερε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου.

Για τον Μπερλουσκόνι

«Είχα βρεθεί σε ένα πάρτι με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και έγραψαν ότι είχαμε σχέση. Με φλέρταρε αλλά δεν ήταν απρεπής».

Για την αφίσα που δεν έγινε

«Αρνήθηκα να είμαι στην ίδια αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο».

Για τα προσωπικά της

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Έχω κάνει σχέση με μικρότερο άνδρα», δήλωσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.


Θυμάμαι σκηνές παρόλο που ήμουν μικρή

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης έκανε μάλιστα και μία βιωματική περιγραφή για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. «Γεννήθηκα στην Αμμόχωστο και η τουρκική εισβολή έχει χαραχτεί στην ψυχή μου»

Για την σειρά του MEGA «Famagusta» η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Η ομάδα του Αντρέα Γεωργίου θα έχει κάνει πάλι το θαύμα της. είναι ένα θέμα που μας αφορά άμεσα και θα μας καθηλώσει».

«Θυμάμαι σκηνές παρόλο που ήμουν πάρα πολύ μικρή. Ειδικά όταν έχεις μια αθώα ψυχή και ξαφνικά υπάρχει μια θηριωδία μπορετά σου, χαράσσεται στο μυαλό σου. Έχω πάει στην Αμμόχωστο, μου λείπει πολύ το πατρικό μου, το σπίτι του παππού μου. Είναι μεγάλο πράγμα να σου λείπει το παρελθόν σου να μην έχεις την αλυσίδα που σε δένει με το παρελθόν σου», συμπλήρωσε κλείνοντας η Στέλλα Γεωργιάδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: