Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Άλκηστις Ζιρώ τους συνεργάτες από τη σειρά Μετά τη φωτιά, η οποία διακόπηκε απότομα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός,  Άλκηστις Ζιρώ αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία, έγραψε στο επόμενο story της:

«Υπό άλλες συνθήκες θα βρισκόμασταν με όλους αυτούς τους τύπους και τόσους άλλους που δεν είναι στη φωτογραφία, θα αγκαλιαζόμασταν, θα λέγαμε τα νέα μας, θα γελάγαμε, θα γκρινιάζαμε, θα τρώγαμε σίγουρα κάποιο γλυκό που θα μας είχε φτιάξει ο Σίμος, θα συνεχίζαμε τις σκηνές που είχαν ανοιχτά ρακόρ, θα ανοίγαμε καινούριες, θα μας πίεζε ο χρόνο κι ας ήταν πρώτη μέρα γυρίσματος, θα ξεστολίζαμε το ρακ και κάπως έτσι θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της νέας χρονιάς», έγραψε αρχικά η Άλκηστις Ζιρώ.

«Όμως, σήμερα βρεθήκαμε για να μαζέψουμε τα πράγματά μας, να τα πούμε και να αποχαιρετιστούμε. Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εκείνους αυτοί οι άνθρωποι, για εμένα όμως αυτοί οι άνθρωποι από τον Αύγουστο ήταν η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου, ήταν αυτοί που βαρέθηκα να βλέπω κι αυτοί που αν δεν βλέπω μου λείπουν. Γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδιά «είστε πολύ κουραστικοί τύποι». Εις το επανιδείν» έγραψε η Άλκηστις Ζιρώ.

alkistis-giraud