Έντονη ανησυχία για την πορεία της υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού Μπρους Γουίλις, αφού όπως είχε ανακοινωθεί από τα μέσα του 2022, ο ‘’πολύ σκληρός για να πεθάνει’’, αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ, λόγω του σοβαρού προβλήματος άνοιας που αντιμετωπίζει.

Τη σχετική ανακοίνωση για την υγεία του 67χρονου ηθοποιού είχε κάνει, πριν από περίπου ένα χρόνο, μέσω κοινωνικών δικτύων, η οικογένειά του: Η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, η νυν σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, και τα παιδιά του.

«Ο αγαπημένος μας Μπρους (Bruce Willis) αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και έπειτα από πολλή σκέψη, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν» έγραψε σχετικά.

 

Η αφασία, από την οποία πάσχει ο Μπρους Γουίλις, συνήθως συνοδεύεται από δυσκολίες στην ομιλία. Παρατηρείται, δε, πιο συχνά σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

Ο Γουίλις έχει αφήσει εποχή. Υπήρξε εξαιρετικά δραστήριος ηθοποιός έως και την τελευταία στιγμή της καριέρας του. Μόνο από τις αρχές του 2021 και έπειτα, εμφανίστηκε σε δέκα ταινίες.

Οι περισσότεροι τον θυμούνται, βέβαια, ως Τζον ΜακΚλέιν στη σειρά ταινιών Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει (ο λόγος για συνολικά πέντε ταινίες: του 1988, του 1990, του 1995, του 2007 και του 2013). Οι ρόλοι του στο Αρμαγεδδών του 1998 και στους Αναλώσιμους του 2012 τον κατατάσσουν μεταξύ των ηθοποιών που τείνουν να «λάμπουν» στις ταινίες δράσης.

Ο Μπρους Γουίλις είχε ωστόσο και μια άλλη, περισσότερο «ατμοσφαιρική» πλευρά, η οποία έχει μείνει μάλιστα στην ιστορία του κινηματογράφου και ως εξαιρετικά επιτυχημένη.

Οι Δώδεκα Πίθηκοι (1995), Το Πέμπτο Στοιχείο (1997), Η Έκτη Αίσθηση (1999), η Αμαρτωλή Πόλη (2005) είναι κάποιες από τις ταινίες στις οποίες ο Μπρους Γουίλις έλαμψε κατά τρόπο πολύ διαφορετικό.

Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του ηθοποιού

 Πριν από λίγες ώρες, η Σκάουτ Γουίλις, 32χρονη κόρη των ηθοποιών Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, έκανε τη δική της αναδρομή στα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, καθώς μοιράστηκε μερικές στιγμές από το 2023.

 Έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας προσωπικές οικογενειακές στιγμές.

 Σε μια συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται να ξαπλώνει πάνω στο στήθος του διάσημου πατέρα της, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και της χαϊδεύει τρυφερά τα μαλλιά.

 Ο Μπρους Γουίλις δεν φορά μπλουζάκι και φαίνονται κάποια από τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, ανάμεσά τους και τα ονόματα των παιδιών του από τον δεύτερο γάμο του με την Έμα Χέμινγκ.

 Δείτε την ανάρτηση

Χειροτερεύει η υγεία του Μπρους Γουίλις, αποκάλυψε φίλος της οικογένειας

Εντύπωση είχε προκαλέσει η προ ενός μηνός φήμη για την υγεία του διάσημου ηθοποιού που προήλθε από πηγή κοντά στην οικογένειά του.

Καμία πρόοδο δεν έχει σημειώσει η κατάσταση της υγείας του Γουίλις και η οικογένειά του δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει, είχε μεταφέρει το US Weekly.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο περιοδικό: «Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

Μια δεύτερη πηγή, δήλωσε ότι ολόκληρη η οικογένεια ζει ουσιαστικά κάτω από μία στέγη. «Είναι εκεί όλη την ώρα. Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, όλοι μαζεύτηκαν για να κρατήσει στη μνήμη του την οικογένεια και είναι εκεί για να του θυμίζουν συνεχώς, ότι τον αγαπούν. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω του. Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο και μαζί του είναι πάντα ένα μέλος της οικογένειας» είπε.