Η 29χρονη ηθοποιός Ταλούλα Γουίλις, που ο πατέρας φέρεται να χάνει τη «χαρά της ζωής» και τις «γλωσσικές δεξιότητες» λόγω της άνοιας από την οποία διαγνώστηκε, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον Μπρους Γουίλις κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του «The Drew Barrymore Show».

Τον Φεβρουάριο η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο διάσημος ηθοποιός είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια (FTD), η οποία, όπως είπε η Ταλούλα Γουίλις, είναι μια «επιθετική γνωστική νόσος –μορφή άνοιας– που είναι πολύ σπάνια».

Η Ταλούλα Γουίλις με την Ντρου Μπάριμορ
Η Ταλούλα Γουίλις με την Ντρου Μπάριμορ


Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις μίλησε ανοιχτά για την ασθένειά του

Ερωτηθείσα από την Ντρου Μπάριμορ γιατί η οικογένεια αποφάσισε να είναι τόσο ανοιχτή σχετικά με τη διάγνωσή του, η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ δήλωσε:

«Νομίζω πως είναι για δύο λόγους. Από τη μία πλευρά είναι αυτό που είμαστε ως οικογένεια, αλλά επίσης είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την FTD» και πρόσθεσε: «Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι που παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά, για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, αν μπορούμε να το μετατρέψουμε σε κάτι όμορφο, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς. Παράλληλα, ένας όμορφος τρόπος για να θεραπευτώ μέσα από αυτό, ήταν να γίνω αρχαιολόγος στα πράγματα του πατέρα μου -στον κόσμο του- στα μικρά του μπιχλιμπίδια και τις βλακείες του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)


Όταν είμαι μαζί του, νιώθω την αγάπη

Ένα ακόμη πράγμα που αποκάλυψε η Ταλούλα Γουίλις είναι πως η μουσική είναι σημαντική για τον Μπρους Γουίλις. «Είναι ένα τεράστιο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο περνάω τον χρόνο μου μαζί του τώρα. Παίζω μουσική και απλά καθόμαστε σε αυτή την ενέργεια της αγάπης. Είναι πραγματικά ξεχωριστό», δήλωσε.

Στη συνέχεια, η Ντρου Μπάριμορ τη ρώτησε σε ποια «κατάσταση» βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Μπρους Γουίλις, με την Ταλούλα να απαντάει: «Είναι ο ίδιος… το οποίο πιστεύω είναι το καλύτερο πράγμα που μπορώ να ζητήσω. Και αυτό που βλέπω όταν είμαι μαζί του, είναι αγάπη. Και είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει».

«Το καλύτερο πράγμα που έχω μάθει σε όλο αυτό το ταξίδι, είτε είναι το δικό μου είτε είναι μέσα από αυτό που συμβαίνει με τον πατέρα μου και τον τρόπο που η οικογένειά μας έχει αναμειχθεί σε αυτό το όμορφο μωσαϊκό ενέργειας, είναι να κάνω χώρο για την αρνητική αυτο-συζήτηση», ανέφερε η Ταλούλα Γουίλις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)


Έχει χασεί τη χαρά της ζωής

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα ο στενός φίλος του Μπρους Γουίλις, Γκλεν Γκόρντον Κάρον, είχε μοιραστεί νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Η αίσθησή μου είναι ότι τα πρώτα ένα με τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι», είχε δηλώσει στο Page Six. «Δεν είναι εντελώς λεκτικός -ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης-, δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό, αλλά τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτό και όμως εξακολουθεί να είναι ο Μπρους. Όταν είσαι μαζί του, ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί, αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)