Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και μίλησε για την πορεία του ως ποινικολόγος και την κοινή του ζωή δίπλα στη Ζωή Λάσκαρη.

Αναφερόμενος στην απουσία της, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τόνισε πως η αξέχαστη ηθοποιός δεν αναπληρώνεται, καθώς είχε μια ισχυρή παρουσία μέσα στο γάμο τους.

Δείτε ακόμη: Ζωή Λάσκαρη - Σαν σήμερα γεννήθηκε η μεγάλη σταρ του σινεμά – H ζωή της και οι αγαπημένες σκηνές σε ένα βίντεο της Finos Film (Βίντεο - Εικόνες)

Μου λείπει η παρουσία της Ζωής

«Μου λείπει η παρουσία της. Η παρουσία της Ζωής. Ήμασταν μαζί 41 χρόνια, είναι πολλά τα χρόνια. Και περάσαμε και φουρτούνες και μπουνάτσες και στιγμές αξέχαστες, δύσκολες... πολλά. Η παρουσία της ήταν μοναδική, δυνατή και τώρα αυτό δεν γεμίζει, δεν αντικαθίσταται, δεν αναπληρώνεται, παραμένει το κενό. Συμφιλιώνεται κανείς με τον καιρό» ανέφερε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Για τις απιστίες μου η Ζωή Λάσκαρη ήταν ενήμερη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις απιστίες στο γάμο του, για τις οποίες η Ζωή Λάσκαρη ήταν ενήμερη.

«Δεν δεχόταν τις απιστίες μου, είχε εκρήξεις με όσα έχουν συμβεί -κατά καιρούς- και τα οποία με ένα μυστηριώδη τρόπο τα ανακάλυπτε όλα. Στα τριάντα χρόνια του γάμου μας κάναμε μία δεξίωση και την εξέπληξα, γιατί ομολόγησα τα πλημμελήματά μου. Η Ζωή τα αποδέχτηκε και εγώ στο τέλος ζήτησα συγγνώμη» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time»