Ο Κώστας Χαρδαβέλλας επισκέφτηκε πρόσφατα τον Νίκο Φλωρινιώτη, λίγες μέρες πριν πεθάνει, το πρωί της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 39 ετών από καρκίνο.

Μάλιστα, η τελευταία ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram, ήταν η φωτογραφία με τον δημοσιογράφο μέσα από το δωμάτιο του Λαϊκού νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.



Όσα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλας


Μιλώντας στο «Super Κατερίνα» ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε για τη συνάντησή τους: «Πήγα για να του δώσω κουράγιο. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ένα πολύ παρεξηγήμένο άτομο. Όταν λοιπόν πέθανε, έμαθα για τον γιο του τον Νίκο. Ένιωσα μια παρόρμηση εσωτερική να πάω να του πω “ρε φίλε μη φοβάσαι, θα το κερδίσεις το στοίχημα”, γιατί κι εγώ πέρασα χειρότερα από εσένα κάποια στιγμή και του πήγα και το βιβλίο μου, με μία αφιέρωση. Πιστεύω ότι του έκανε καλό. Εμείς που έχουμε περάσει από τον καρκίνο και πρέπει να τη λέμε αυτή τη λέξη, εφόσον γλιτώσαμε, πρέπει να λέμε στους άλλους να μη φοβούνται, να παλέψουν και να τους δίνουμε κουράγιο και ελπίδα. Αυτό έκανα με τον Νίκο».

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ.Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!» είχε γράψει στην τελευταία του ανάρτηση ο Νίκος Φλωρινιώτης.