Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε το μεγάλο άγχος που είχε κατά το παρελθόν αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του.

Πενήντα χρόνια είχα το μαχαίρι στον λαιμό μου

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Breakfast@Star» εξήγησε και τον λόγο που επέλεξε να μην πάει σε ένα μεγάλο κανάλι. «Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω ένα μαχαίρι στον λαιμό μου κάθε πρωί που να ξυπνάω και να δω τι νούμερα τηλεθέασης έκανα. Μου λένε ότι έκαναν 20% και είναι ευτυχισμένοι, εμείς στο παρελθόν κάναμε 70% με τους ρεπόρτερ. Τότε σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Έπαθα καρκίνο για τα νούμερα τηλεθέασης

«Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Διαφωνήσαμε με την Αγγελική Νικολούλη, κι έφυγε

Σχετικά με την κόντρα που είχε με την Αγγελική Νικολούλη στο παρελθόν, ο Κώστας Χαρδαβέλλας έδωσε την δική του εξήγηση. «Διαφωνήσαμε για κάποιο θέμα, έφυγε και εμένα με πείραξε που παρουσίασε αυτό το θέμα στον ΣΚΑΪ. Τότε αρχίσαμε μία ηλίθια σύγκρουση μέσα από τα έντυπα για το ποιος έκλεψε την εκπομπή από ποιον. Βλακείες. Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και είμαστε καλοί φίλοι» κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: