Τον παλμό στο All Star Game έδωσε η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας "Γιάννης Μπουρούσης", οι οποίοι ξεσήκωσαν τους θεατές με τα τραγούδια τους.

Η Ανδρομάχη φυσικά έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση και με τη φωνή, καταφέρνοντας να αποσπάσει το ζεστό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων θεατών.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιβάνης ξεσήκωσε και αυτός το δικό του κοινό, δίνοντας κέφι στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.


Ο Γιώργος Λιβάνης ασχολήθηκε με τη μουσική από την ηλικία των 8 ετών. Το 2016 έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Αχ Καρδιά» και στη συνέχεια ακολούθησαν τα ιδιαίτερα επιτυχημένα τραγούδια «Βγαίνω, Πίνω, Ξενιχτάω», «Θες», «Που και που», «Να Εισαι Ευτυχισμένη», «Θέλω Κι Άλλα», «Όσα έχω Ζήσει», «Το Σεντόνι», «Ένας Αλήτης Είμαι» , «Όλη την Ελλλάδα», «Κύκλος», «Αν στο χέρι σου είναι» κ.ά.

Η Ανδρομάχη έγινε ευρέως γνωστή το 2015, όταν συμμετείχε στο talent show «The Voice» και ξεχώρισε με την ιδιαίτερη χροιά της και την φωνής της.

6061577
6061578_2

Έκανε το ντεμπούτο με το single «Το Φεγγάρι», που έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς.

Η Ανδρομάχη παρουσίασε δύο signle που έγραψε η ίδια, το «Δεν Μπορώ» και το «Δεν Σε Διάλεξα», ενώ το επόμενο single της «Να Σουν Ψέμα» έγινε τεράστια επιτυχία, ξεχωρίζοντας στο ραδιοφωνικό airplay και ξεπερνώντας τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube σε λίγους μήνες.

Την παράσταση έκλεψαν και οι εντυπωσιακές χορεύτριες που αποθεώθηκαν από τους θεατές.