Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις της, για τον σύντροφό της, το όνειρό της να αποκτήσει παιδί και για τον ιδανικό γάμο.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για τον πατέρα της και μοιράστηκε χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Πίστευα μέχρι πολύ μεγάλη στον Άη Βασίλη

«Έχω έναν καταπληκτικό πάτερα και πίστευα μέχρι πολύ μεγάλη στον Άη Βασίλη. Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος μπαμπάς, ντυνόταν Άη Βασίλης και έκανε μέχρι "ho ho ho", είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου.

Για τον σύντροφό της

«Έχουμε κανονίσει με τον σύντροφο μου να κάνουμε κάτι εορταστικό σχετικά με τον αθλητισμό. Θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μου γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφο μου. Φέτος, στολίσαμε το δέντρο με τον "άντρα μου" και τους γονείς μας. Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και είχα το θέμα με την υγεία μου. Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού».

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: Το όνειρό μου είναι να αποκτήσω ένα παιδί

Ο γάμος μας θέλω να είναι θρησκευτικός

Για το πιο όμορφο δώρο που της έχουν κάνει αλλά και το ιδανικό του γάμου, η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου σχολίασε πως, «Το πιο ωραίο δώρο μου το έκαναν οι φίλες μου όταν περνούσα δύσκολα, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Πράγα. Ο γάμος μας θα ήθελα να είναι θρησκευτικός και να γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Δεν βιαζόμαστε για τον γάμο μας με τον σύντροφό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: