Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου πιο ερωτευμένη από ποτέ εξηγεί στο «MEGA Καλημέρα» γιατί δεν θέλει να προβάλει τον σύντροφο της στα social και τον λόγο που φοβάται το «κακό μάτι».

Δείτε ακόμη: Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντάει στo unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου (Βίντεο)

Για τον σύντροφό της:

«Ο σύντροφός μου δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να εκτίθεται. Υπάρχει πολύ "κακό μάτι" γι΄αυτό προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Θέλω η σχέση που είμαι τώρα να είναι και η τελευταία μου. Το μονόπετρο ήταν ένα δώρο, δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Ο άνθρωπος που είμαι τώρα με κάνει να θέλω οικογένεια, είναι πολύ κάλος», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιών:

«Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν λάθος. Είμαι 39 ετών ακόμα, έχω θετική σκέψη για την απόκτηση παιδιών. Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, δεν μαγειρεύω. Θέλω να στηρίζω και να ξεκουράζω τον σύντροφό μου πνευματικά. Ο σύντροφός μου ταιριάζει σε όλα με τον πάτερα μου. Ακόμη και πως κυνηγάνε κουνούπια».

1-papadopoulou-evridiki-13
1-papadopoulou-evridiki-12


Δείτε ακόμη: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τα χρήματα που λαμβάνουν οι παίκτες στο "’ m celebrity get me out of here” (Βίντεο)

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μία persona και αυτό πουλάει, καλά κάνει. Αρέσει στον ελληνικό λαό το να μιλάει κάποιος σπαστά ελληνικά, όπως κάνει και η Καλομοίρα», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου.

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου

Για τις φίλες που την προδώσαν:

«Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν μετράει μόνο να έχεις καλή ψυχή, μετράει να έχεις κάλο λόγο και να μην ζηλεύεις. Είχα στηρίξει την Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι, άλλα… καλή καρδιά. Αγάπησα την Βρισηίδα, άλλα με στεναχώρησε πολύ με αυτά που έγιναν. Έχει κλείσει ο κύκλος "Βρισηίδα" για έμενα», τόνισε κλείνοντας η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου.

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: